Our new Indie Games subforum is now open for business in G&T. Go and check it out, you might land a code for a free game. If you're developing an indie game and want to post about it, follow these directions. If you don't, he'll break your legs! Hahaha! Seriously though.
Our rules have been updated and given their own forum. Go and look at them! They are nice, and there may be new ones that you didn't know about! Hooray for rules! Hooray for The System! Hooray for Conforming!

[Game On]Red Alert 3: Patch 1.12. ALSO CNC4 NEWS INSIDE! ZILO TAKES OFF PANTS!

TheGerbilTheGerbil Registered User regular
edited July 2009 in Games and Technology
http://www.conquerthislife.com/ <-- Go here for hot David Hasslehoff

rabox.jpg

RED ALERT 3!!!1

This game is fully co-op but only online.
Expect all kinds of your favorite things, from kirov's to tanya, to armored bears that go rawr!

Single Player Trailer!
http://www.gametrailers.com/player/38591.html

Seeing as how this is a game on however who really cares? Just know it happens to be awesome in every way shape or form if you loved any other Red Alert game, and\or you love fun.

Also as promised... Hell March 3! (Opinions optional)
http://www.youtube.com/watch?v=FO4FpdB2SaU

Also this video as commanded (and because it is awesome)
All I can say about that is Oh snap

So go forth and game on!

TheGerbil on
«13456741

Posts

  • zilozilo Registered User
    edited November 2008
    Taximes wrote: »
    So I installed the game and all I get is a black screen. It just sits there until I minimize or ctrl+alt+del out.

    Anybody have any ideas?

    I've been having that problem too, but it pops up after awhile. Have you tried starting it up and walking away for a few minutes to see if it ever comes up?

    Not yet, just downloaded the patch from the Red Alert site and installed it. We'll see if that does it.

    EDIT: Shit, no dice. I patched it, same problem. I let it sit for several minutes while reading the manual, and it still won't work.

    Did you patch to 1.01, or all the way up to current (1.02)? The latest patch is the one that fixes that black screen problem.

  • pogo1250pogo1250 Registered User
    edited November 2008
    protip: dont use tanya's timebelt after recently coming out from a garrison it will kill her if she ports back to inside the building

    310457-1.png
  • TheBogTheBog Registered User regular
    edited November 2008
    My game just self-updated to 1.03, but I have no idea what the changes are yet.

    10170-1.png
  • Shorn Scrotum ManShorn Scrotum Man Registered User regular
    edited November 2008
    zilo wrote: »
    Taximes wrote: »
    So I installed the game and all I get is a black screen. It just sits there until I minimize or ctrl+alt+del out.

    Anybody have any ideas?

    I've been having that problem too, but it pops up after awhile. Have you tried starting it up and walking away for a few minutes to see if it ever comes up?

    Not yet, just downloaded the patch from the Red Alert site and installed it. We'll see if that does it.

    EDIT: Shit, no dice. I patched it, same problem. I let it sit for several minutes while reading the manual, and it still won't work.

    Did you patch to 1.01, or all the way up to current (1.02)? The latest patch is the one that fixes that black screen problem.

    I patched to 1.02.

    Weirdly enough, when I restarted my system the problem went away. Though now I get this graphical glitch where like half my screen with flicker black for some reason.

    steam_sig.png
  • TheBogTheBog Registered User regular
    edited November 2008
    Oh wow.. Is it just me or did they improve Rocket Angels. Those girls rip some shit up haha. Hell yes.

    10170-1.png
  • pogo1250pogo1250 Registered User
    edited November 2008
    TheBog wrote: »
    My game just self-updated to 1.03, but I have no idea what the changes are yet.

    3 patchs in 3 days? where did the EA that i knew go?

    310457-1.png
  • TheBogTheBog Registered User regular
    edited November 2008
    Daaang. The Pearl Harbor mission is hard. Anybody wanna help me out in co-op?

    10170-1.png
  • darkenedwingdarkenedwing Registered User
    edited November 2008
    TheBog wrote: »
    Oh wow.. Is it just me or did they improve Rocket Angels. Those girls rip some shit up haha. Hell yes.

    Thank god, before the patch pogo's Migs would rape my Rocket Angels.

    image.php?type=sigpic&userid=29216&dateline=1296970870
  • APZonerunnerAPZonerunner Registered User
    edited November 2008
    TheBog wrote: »
    Daaang. The Pearl Harbor mission is hard. Anybody wanna help me out in co-op?

    I'm around if you want.

    APZonerunner | RPG Site | UFFSite | The Gaming Vault
    XBL/PSN/Steam: APZonerunner
  • TheBogTheBog Registered User regular
    edited November 2008
    Cool. See you in custom maps 1. My name on there is TheBog.

    10170-1.png
  • TheGerbilTheGerbil Registered User regular
    edited November 2008
    I got lag when I played co-op with my brother. We both turned off VoIP (the in-game one) and it ran just fine. Anyone else have this issue?

  • TheBogTheBog Registered User regular
    edited November 2008
    I haven't been able to get my voip working yet. I gotta fiddle with it more, but no. I haven't had any lag during any games.

    <edit> By the way, Red Alert 3 is awesome.

    THIS NEEDS TO BE ON THE FRONT PAGE
    http://www.conquerthislife.com/

    10170-1.png
  • APZonerunnerAPZonerunner Registered User
    edited November 2008
    Holy shit that is awesome

    APZonerunner | RPG Site | UFFSite | The Gaming Vault
    XBL/PSN/Steam: APZonerunner
  • ArrathArrath Registered User
    edited November 2008
    Hahaha what the christ.

    cj iwakura wrote:
    Making for Oregon is suicide, as DOS games have shown.
  • APZonerunnerAPZonerunner Registered User
    edited November 2008
    I just wanna say the music in this game is awesome. They did an incredible job.

    APZonerunner | RPG Site | UFFSite | The Gaming Vault
    XBL/PSN/Steam: APZonerunner
  • TheBogTheBog Registered User regular
    edited November 2008
    This needs to be more popular than it is. We need to form a clan or something.

    10170-1.png
  • CanisAquilusCanisAquilus Registered User regular
    edited November 2008
    TheBog wrote: »
    Oh wow.. Is it just me or did they improve Rocket Angels. Those girls rip some shit up haha. Hell yes.

    Thank god, before the patch pogo's Migs would rape my Rocket Angels.

    A dedicated air to air superiority fighter sortov should trump a antiair-antitank-antistructure generalist.

  • TheBogTheBog Registered User regular
    edited November 2008
    Yeah, especially since Migs have splash.

    10170-1.png
  • ShaquarShaquar Registered User
    edited November 2008
    Whoever does the marketing campaign for this game is a genius. Seriously, they just nail it.

    If I had a computer that could play it I'd be all over it. Damn.

  • JoolanderJoolander It's like Christmas But with more ... ME!Registered User regular
    edited November 2008
    ok since i cant get online, i downloaded hamachi... now what do i do?

    1JM7Sqi.jpg
  • zilozilo Registered User
    edited November 2008
    Remind me, why can't you get online again? You mentioned it in the last thread but apparently it never got resolved.

  • JoolanderJoolander It's like Christmas But with more ... ME!Registered User regular
    edited November 2008
    i dont really know...

    I'm behind a router that might be something

    whenever i hit the Log in button after hitting the Red star, it just says "could not connect to Red Alert 3 online"

    my firewall has an exception for RA3 as well


    i had this same problem with CNC3, and i never figured it out

    at this point im ready to try anything, because id really like to play some co-op

    wait i have a static IP, is that bad?

    1JM7Sqi.jpg
  • JoolanderJoolander It's like Christmas But with more ... ME!Registered User regular
    edited November 2008
    I know it knows i am online as well, because it prompts me to download the patches when i start up the game ( just got 1.03), and it also authenticated my registration in game...

    1JM7Sqi.jpg
  • TheBogTheBog Registered User regular
    edited November 2008
    Well I'm also through a router, and I haven't messed with any ports yet. It doesn't prevent me from playing online, it just often disconnects me randomly. I just re-log and carry on. Annoying, but not unplayable.

    10170-1.png
  • JoolanderJoolander It's like Christmas But with more ... ME!Registered User regular
    edited November 2008
    i opened all the potrs it said to here on the CNC help forums

    http://forums.ea.com/mboards/thread.jspa?threadID=457701&tstart=0

    still doesnt work :( :(

    1JM7Sqi.jpg
  • TheBogTheBog Registered User regular
    edited November 2008
    Hey... How do you "open ports"?

    10170-1.png
  • RamiRami Registered User regular
    edited November 2008
    This looks so shit hot, I fucking love me some crazy soviet time travelling bears.

    Steam / Xbox Live: WSDX 3DS FC: 2637-9461-8549 AC:NL Trading List
    sig.gif
  • TheBogTheBog Registered User regular
    edited November 2008
    So how's about that Red Alert 3? Anyone want to.. PLAI A GAIM?

    10170-1.png
  • ArkainnArkainn Registered User regular
    edited November 2008
    Has anyone else on a university campus had issues with connecting to the Gamespy server? I don't have any firewalls running, and I've never had problems with other online games. I'm thinking it has something to do with the university firewall blocking certain ports that have to be open.

    I tried getting help through EA's wonderful support system, but they haven't responded yet.

    If anyone has suggestions, I'd love to hear 'em.

  • zilozilo Registered User
    edited November 2008
    Joolander wrote: »
    i opened all the potrs it said to here on the CNC help forums

    http://forums.ea.com/mboards/thread.jspa?threadID=457701&tstart=0

    still doesnt work :( :(

    Huh. What model router do you have? Have you tried connecting directly to your cable modem? This is an exceptionally weird problem.

    Re: university dorms, some folks on the official boards are having problems hosting games but I haven't heard of a dorm firewall keeping you offline altogether.

  • psyck0psyck0 Registered User regular
    edited November 2008
    Universities use routers to get the internet to all the rooms, and you can't open the ports on THEIR routers :(

    Big Man in training.
    steam_sig.png
  • JoolanderJoolander It's like Christmas But with more ... ME!Registered User regular
    edited November 2008
    zilo wrote: »
    Joolander wrote: »
    i opened all the potrs it said to here on the CNC help forums

    http://forums.ea.com/mboards/thread.jspa?threadID=457701&tstart=0

    still doesnt work :( :(

    Huh. What model router do you have? Have you tried connecting directly to your cable modem? This is an exceptionally weird problem.

    Re: university dorms, some folks on the official boards are having problems hosting games but I haven't heard of a dorm firewall keeping you offline altogether.

    I have a Netgear WNDR3300

    its super fancy

    and yeah, i get the same thing just running the modem

    which leads me to believe theres something on my computer, or i have a stupid setting wrong, or gamesy just doesnt like me



    I just noticed it says "attempting to connect to gamespy" at the bottom before i see the "Could not connect to Red alert Online" message

    1JM7Sqi.jpg
  • HipporcratesHipporcrates Registered User
    edited November 2008
    I love this game to death, but there's one thing that's constantly aggravated me throughout:
    The return all units to base command.

    This is doubly annoying because I honestly have no idea *what* the hotkey is that makes this happen, only that I hit it the most right during a heated battle.

    WTH?

  • TheBogTheBog Registered User regular
    edited November 2008
    Never heard of such hotkey. Why would there be one? And what does "base" mean? Which base? What constitutes a base?

    Maybe you're thinking of the second ability for jets where they return to their landing pads.

    10170-1.png
  • ZxerolZxerol The fullest, most luscious beard. Registered User regular
    edited November 2008
    "As child, I always dreamt of torpedo attacks against dolphins!"

    :lol:

    This entire game is just making my smile like a big doofus.

  • OmeksOmeks Registered User regular
    edited November 2008
    I finished the Soviet campaign, as per the instructions, earlier tonight. Now I've gotten into the Allies' campaign.

    While Tim Curry was fantastic as Premier, J.K. Simmons as the U.S. President is just genius. Whoever casted him should get a promotion. I also like the Allies' music a whole lot. Lot's of great hard rock goin' on there. I also like the cheesecake more on the Allied side. A lot more...innocent than the Soviet debriefing chick.

    Online Info (Click Spoiler for More):
    |Xbox Live Tag: Omeks
    |PSN Tag: Omeks_R7
    |Rock Band: Profile|DLC Collection
    Spoiler:
  • TheBogTheBog Registered User regular
    edited November 2008
    If someone could help me with defending the floating fortress in the Empire campaign, that'd be sweet. But don't feel obligated to if you're not that far. I don't wanna spoil anything.

    10170-1.png
  • OmeksOmeks Registered User regular
    edited November 2008
    I was surprised to see in the Soviet campaign that:
    Spoiler:

    I don't think I've seen Gina Carano in a single cut scene so far...

    Online Info (Click Spoiler for More):
    |Xbox Live Tag: Omeks
    |PSN Tag: Omeks_R7
    |Rock Band: Profile|DLC Collection
    Spoiler:
  • zilozilo Registered User
    edited November 2008
    Joolander wrote: »
    zilo wrote: »
    Joolander wrote: »
    i opened all the potrs it said to here on the CNC help forums

    http://forums.ea.com/mboards/thread.jspa?threadID=457701&tstart=0

    still doesnt work :( :(

    Huh. What model router do you have? Have you tried connecting directly to your cable modem? This is an exceptionally weird problem.

    Re: university dorms, some folks on the official boards are having problems hosting games but I haven't heard of a dorm firewall keeping you offline altogether.

    I have a Netgear WNDR3300

    its super fancy

    and yeah, i get the same thing just running the modem

    which leads me to believe theres something on my computer, or i have a stupid setting wrong, or gamesy just doesnt like me



    I just noticed it says "attempting to connect to gamespy" at the bottom before i see the "Could not connect to Red alert Online" message

    The "Attempting to connect" message is normal, I get that every time trying to log in.

    This is perplexing. You've tried shutting down any local firewalls and anti-virus software, I assume. Not sure what else would be worth a try.

  • DaemonionDaemonion Registered User regular
    edited November 2008
    TheBog wrote: »
    THIS NEEDS TO BE ON THE FRONT PAGE
    http://www.conquerthislife.com/

    Strain 121 wrote: »
    Spoiler:

    LURK mod for SoC|Backloggery|XBL|XFire|Steam|Zune
«13456741
Sign In or Register to comment.