As was foretold, we've added advertisements to the forums! If you have questions, or if you encounter any bugs, please visit this thread: https://forums.penny-arcade.com/discussion/240191/forum-advertisement-faq-and-reports-thread/

solved, lock please

Raiden333Raiden333 Registered User regular
Ok, so I'm trying to get Champions Online working. According to their tech support, the problem seems to be packet loss between their server and my computer. This does seem to be the case, because this is what I got from a traceroute the dude told me to run:
Tracing route to patchserver.crypticstudios.com [208.95.184.25]
over a maximum of 30 hops:

1 3 ms 1 ms 1 ms 192.168.1.1
2 12 ms 11 ms 11 ms adsl-75-18-183-254.dsl.pltn13.sbcglobal.net [75.18.183.254]
3 11 ms 12 ms 11 ms 64.164.107.1
4 11 ms 11 ms 11 ms 69.220.8.95
5 13 ms 12 ms 12 ms 151.164.101.122
6 12 ms 13 ms 12 ms po5-2.core01.sjc04.atlas.cogentco.com [154.54.13.93]
7 177 ms 219 ms 211 ms te9-2.mpd01.sjc04.atlas.cogentco.com [154.54.0.173]
8 60 ms 233 ms 236 ms te3-1.mpd01.sfo01.atlas.cogentco.com [154.54.28.81]
9 60 ms 59 ms 59 ms te0-1-0-3.mpd21.mci01.atlas.cogentco.com [154.54.2.209]
10 63 ms 64 ms 63 ms te0-2-0-3.mpd21.ord01.atlas.cogentco.com [154.54.30.106]
11 101 ms 92 ms 92 ms te4-1.mpd01.bos01.atlas.cogentco.com [154.54.24.53]
12 118 ms 92 ms 92 ms te4-4.ccr01.bos06.atlas.cogentco.com [66.28.4.42]
13 97 ms 89 ms 89 ms 38.104.187.150
14 87 ms 87 ms 87 ms patchserver.crypticstudios.com [208.95.184.25]

Trace complete.

Notice a pattern there? So I googled atlas.cogentco.com and saw this:

http://www.justbroadband.org/routerwatch/te3-3.mpd01.par01.atlas.cogentco.com

I'm not entirely sure what I'm seeing, but it says to me that atlas.cogentco is shitting the bed these days and is likely the source of my problem.

I would really like to play Champions Online, so

1. If I call AT&T tech support is there any chance I can get them to route me through somewhere else?

2. Exactly how do I best explain this to them?

Thanks for any help.

edit: Another tech support guy now says that this likely isn't the problem and that it's an issue with the client, I don't know what to think anymore.

There was a steam sig here. It's gone now.
Raiden333 on
Sign In or Register to comment.