Options

penny-arcade.com redirecting to Mobymax?

WhittledownWhittledown Registered User regular
Sudden problem that started up this morning, no changes made overnight, using Chrome on a Windows 10 machine, not sure what this could be?

DRCdHs6.jpg?1
Whittledown on

Posts

  • Options
    TubeTube Registered User admin
    Yeah, the tech types have been informed. Not sure what this stems from. Try opening the site in an incognito tab.

  • Options
    SorceSorce Not ThereRegistered User regular
    edited May 2017
    Nope, still the same.

    edit: Win10, Chrome.

    Sorce on
    sig.gif
  • Options
    H3KnucklesH3Knuckles But we decide which is right and which is an illusion.Registered User regular
    edited May 2017
    Chrome on a Windows 7 PC, same problem, just started within the last hour or so for me. Happens in regular and incognito.

    Edit: also redirects in Firefox, but not Internet Explorer.

    H3Knuckles on
    If you're curious about my icon; it's an update of the early Lego Castle theme's "Black Falcons" faction.
    camo_sig2-400.png
  • Options
    PyrianPyrian Registered User regular
    Seems to be happening intermittently at the host level. Retrying usually works.

  • Options
    LucascraftLucascraft Registered User regular
    Chrome, Windows 7 machine.

    Works fine on mobile. Posting this from my phone.

  • Options
    djmitchelladjmitchella Registered User regular
    I just got a broken mobymax page clicking from the webcomics thread to http://www.campcomic.com/comic/food-for-thought (which looks like it's hosted alongside PA main site, though). Retrying fixed it there as well.

  • Options
    TheKoolEagleTheKoolEagle Registered User regular
    ditto on the redirect, chrome, firefox, and edge all redirect to mobymax.
    windows 10.

    uNMAGLm.png Mon-Fri 8:30 PM CST - 11:30 PM CST
  • Options
    TubeTube Registered User admin
    This problem should now be fixed. Clear your cache if it isn't.

  • Options
    LucascraftLucascraft Registered User regular
    I can confirm clearing cache fixed it for me.

Sign In or Register to comment.