As was foretold, we've added advertisements to the forums! If you have questions, or if you encounter any bugs, please visit this thread: https://forums.penny-arcade.com/discussion/240191/forum-advertisement-faq-and-reports-thread/

Safari 2.0

ctishmanctishman Registered User regular
So I just installed OS 10.4 Tiger, and it appears Safari no longer likes the login window. When I type in my username and password, it just blanks the fields and reloads the page. Any idea what might be causing this, and if there's a workaround aside from loading Firefox every time I want to browse PA?

WCTT_banner.gif
Get the PAX 2008 Countdown widget and while away your sad, pathetic life watching it tick down the hours to PAX '08!
http://homepage.mac.com/ctishman
ctishman on

Posts

  • EuphoriaEuphoria Registered User regular
    edited May 2005
    I know of what he speaks. Fucked, we all are.

    Euphoria on
  • 7on7on Registered User regular
    edited May 2005
    Try deletion of the cookie?

    7on on
    pooper scooper
  • ctishmanctishman Registered User regular
    edited May 2005
    I just tried that to be sure. No dice. For reference, a stock PHPbb has no problems with 2.0.

    ctishman on
    WCTT_banner.gif
    Get the PAX 2008 Countdown widget and while away your sad, pathetic life watching it tick down the hours to PAX '08!
    http://homepage.mac.com/ctishman
  • JasconiusJasconius sword criminal mad onlineRegistered User regular
    edited May 2005
    This has been a known issue for a while I think.

    Jasconius on
  • ctishmanctishman Registered User regular
    edited May 2005
    Yeah, the quick login at the bottom of the list never worked with Safari, but now the main login page doesn't, either.

    ctishman on
    WCTT_banner.gif
    Get the PAX 2008 Countdown widget and while away your sad, pathetic life watching it tick down the hours to PAX '08!
    http://homepage.mac.com/ctishman
  • ÄlphämönkëyÄlphämönkëy Registered User regular
    edited May 2005
    It is because Safari keeps changing their standards to fuck with everything. I'll get it working when I can, but since I have been offline for a week my todo list is stacked pretty high.

    Älphämönkëy on
  • citriccitric Registered User regular
    edited June 2005
    I've got the same thing (for what it's worth). I tried turning security to lowest, turning off pithhelmet, clearing cookies, and even turning off popup blocking. The "log in" and the index logins don't work; I've been logging in through private messages, but even then it won't save my auto-login preference.

    Also, Safari's form-filling doesn't seem to work; that'd be a nice work-around, anyone know how to make Safari do the work?

    citric on
    No, we need no more tires.
  • SmasherSmasher Starting to get dizzy Registered User regular
    edited June 2005
    I'm on Safari 2.0, OS 10.4, and I'm not having any problems. I upgraded to Tiger a couple days ago, and auto-login has been working fine both before and since.

    Smasher on
  • ben0207ben0207 Registered User regular
    edited June 2005
    Smasher wrote:
    I'm on Safari 2.0, OS 10.4, and I'm not having any problems. I upgraded to Tiger a couple days ago, and auto-login has been working fine both before and since.

    Same here.

    Maybe Alpha fixed it already?

    ben0207 on
  • SmasherSmasher Starting to get dizzy Registered User regular
    edited June 2005
    ben0207 wrote:
    Smasher wrote:
    I'm on Safari 2.0, OS 10.4, and I'm not having any problems. I upgraded to Tiger a couple days ago, and auto-login has been working fine both before and since.

    Same here.

    Maybe Alpha fixed it already?

    The topic's a month and a half old, so I would guess so. Not sure why citric is still having problems, though.

    Smasher on
  • VisibleDuctsVisibleDucts Registered User regular
    edited June 2005
    Smasher wrote:
    ben0207 wrote:
    Smasher wrote:
    I'm on Safari 2.0, OS 10.4, and I'm not having any problems. I upgraded to Tiger a couple days ago, and auto-login has been working fine both before and since.

    Same here.

    Maybe Alpha fixed it already?

    The topic's a month and a half old, so I would guess so. Not sure why citric is still having problems, though.
    I'm still having problems as well.

    VisibleDucts on
  • SmasherSmasher Starting to get dizzy Registered User regular
    edited June 2005
    hmm... I presume you've tried clearing your cache and cookies, and are using http://www.penny-arcade.com instead of http://penny-arcade.com?

    Smasher on
  • citriccitric Registered User regular
    edited June 2005
    Smasher wrote:
    hmm... I presume you've tried clearing your cache and cookies, and are using http://www.penny-arcade.com instead of http://penny-arcade.com?

    Yes, I've done both.

    I log in, try to use the thing at the bottom by filling in my name/pass, checking the box, and clicking the button. That takes me to a login page, where I (again) fill in my name/pass, check the box, and click the login button. This logs me in. However, after I quit Safari and return to the forums, I don't auto-login and I have to repeat the process (or I just click the PM link and log in through there, or, more often, just don't log in at all).

    citric on
    No, we need no more tires.
Sign In or Register to comment.