Club PA 2.0 has arrived! If you'd like to access some extra PA content and help support the forums, check it out at patreon.com/ClubPA
The image size limit has been raised to 1mb! Anything larger than that should be linked to. This is a HARD limit, please do not abuse it.
Our new Indie Games subforum is now open for business in G&T. Go and check it out, you might land a code for a free game. If you're developing an indie game and want to post about it, follow these directions. If you don't, he'll break your legs! Hahaha! Seriously though.
Our rules have been updated and given their own forum. Go and look at them! They are nice, and there may be new ones that you didn't know about! Hooray for rules! Hooray for The System! Hooray for Conforming!

Embedded Youtube videos seem all sorts of borked

Yep. Chrome. Two different computers. Half of the videos show up as either not existing (white background with the dot dot dot image), and the ones that do show up will not play.

Not sure if it's a problem with PA or with Youtube.

Steam: Galedrid - XBL: Galedrid - PSN: Galedrid
Origin: Galedrid - Nintendo: Galedrid/3222-6858-1045
Blizzard: Galedrid#1367 - FFXIV: Galedrid Kingshand

seasleepyCambiataPeewiSmrtnikBloodySloth

Posts

  • SanderJKSanderJK Crocodylus Pontifex Sinterklasicus Madrid, 3000 ADRegistered User regular
    On chrome mobile they appear to be treated as pictures now.

    Steam: SanderJK Origin: SanderJK
    The Dude With HerpesCambiata
  • davidsdurionsdavidsdurions Your Trusty Meatshield Panhandle NebraskaRegistered User regular
    Safari mobile too.

    As an example, this video works fine still in the YouTube app, but not on the forum:

    PwH4Ipj.jpg
    Smrtnik
  • davidsdurionsdavidsdurions Your Trusty Meatshield Panhandle NebraskaRegistered User regular
    Seems fixed now.

    PwH4Ipj.jpg
  • The Dude With HerpesThe Dude With Herpes Registered User regular
    Yeah, seems fixed from this end too.

    Steam: Galedrid - XBL: Galedrid - PSN: Galedrid
    Origin: Galedrid - Nintendo: Galedrid/3222-6858-1045
    Blizzard: Galedrid#1367 - FFXIV: Galedrid Kingshand

  • Maz-Maz- 飛べ Registered User regular
    Still doesn't work on Firefox for me.

    Add me on Switch: 7795-5541-4699
  • BahamutZEROBahamutZERO Registered User regular
    for me in firefox, about half of all videos seem to be failing to load a preview image, and if I mouseover any video the play button lights up but left clicking gets no response.

    BahamutZERO.gif
  • BahamutZEROBahamutZERO Registered User regular
    they seem to be working now for me

    BahamutZERO.gif
  • Mr_GrinchMr_Grinch Registered User regular
    The Driveclub video I posted here still doesn't appear to work for me on Chrome (OsX):

    http://forums.penny-arcade.com/discussion/comment/32080071/#Comment_32080071

    Steam: Sir_Grinch
    PSN: SirGrinchX
    Oculus Rift: Sir_Grinch
  • RMS OceanicRMS Oceanic Registered User regular
    Little more diagnostic info. I posted this video:

    https://www.youtube.com/watch?v=p5kcBxL7-qI

    And when it renders, the URL built into it it is https://www.youtube.com/watch?v=p5kcBxL7

    Example:


    It seems when a Youtube Link has non-Alphanumeric characters the embed function can't parse them.

    djmitchellaskeldareZilla360Gvzbgul
  • Harry DresdenHarry Dresden Registered User regular
    Mine has been acting up. Can't see any embedded You Tube videos. :(

  • BronzeKoopaBronzeKoopa Registered User regular
    edited March 2015
    I couldn't click to play any embedded youtube vids. After logging out and clearing cache and cookies in my browser I am able to play most videos now, but the ones with non-alphanumeric characters in their URLs still sends me to a blank player saying there is an error. Using firefox.

    BronzeKoopa on
    skeldareUsagi
  • DonnictonDonnicton Registered User regular
    I'm having this same problem with Chrome and IE for YouTube vids with symbols in the video ID.

    Had it happen with hyphens as mentioned above.

    https://youtube.com/watch?v=kHK-Hk2BTCo



    PSN: Donnicton - Switch FC: SW-6944-1374-2020 - Wii/3DS FC: 1633-4230-5354 - Steam: Donnicton - BNet: Donnicton#11763
  • BahamutZEROBahamutZERO Registered User regular
    oh when I said it was fixed for me it was actually only partly fixed, the videos without previews still fail to load, but before even videos with preview images weren't starting. I guess this is the same problem as the one above with videos with dashes in their URL:

    https://www.youtube.com/watch?v=-hIUvM-isDs



    So maybe a it's a different, second problem than the one that was seemingly fixed before where no video would load.

    BahamutZERO.gif
  • GvzbgulGvzbgul no thank you, I prefer my hat Registered User regular
    The problem seems to be that some youtube videos now have a hyphen in the url and there's an issue with that. Whether it's the forum not being able to handle it or something else I have no idea. But any videos without a hyphen still work.

    Cambiata
  • SmrtnikSmrtnik job boli zub Registered User regular
    I'm having the same problem. It either shows a preview picture or a gray box with smaller greay box in it with 3 dots. Neither will actually play video on click

    Android 5.1 on Nexus 5. Chrome. Mobile site.

    steam_sig.png
  • Magic PinkMagic Pink Tur-Boner-Fed Registered User regular
    It's happening in Internet Explorer too.

  • IrukaIruka Registered User, Moderator mod
    This should be resolved now. Clear your cache if you are still seeing issues.

    Zilla360BahamutZERO
  • Goose!Goose! That's me, honey Show me the way home, honeyRegistered User regular
    I'm having issues with tweets not embedding. Youtube and instagram work just fine but tweets remain as links. I am on a Windows 8.1 laptop that I just did a fresh install on, using Chrome Version 41.0.2272.89 m.

    Nintendo Switch FC: SW-5618-5257-5789
    Satans Post | Amazon Smile List
Sign In or Register to comment.