As was foretold, we've added advertisements to the forums! If you have questions, or if you encounter any bugs, please visit this thread: https://forums.penny-arcade.com/discussion/240191/forum-advertisement-faq-and-reports-thread/

144hz monitor display issue

Yikes, so I have a problem that I'm having difficulty figuring out and I could use your guys help.

http://imgur.com/5mbYHAP

So I bought the Asus Vg248QE monitor and when plugged in I'm getting these weird lines. I tried different refresh rates and it really doesn't make a difference at all. When I turn the monitor on by itself it will show the Asus logo and everything without the weird vertical lines. I tried updating my Radeon drivers but that doesn't seem to be helping either.

Thoughts? Do I have a faulty monitor or am I just doing something silly. I'm using the DVI cable that came with it. Also I have a radeon 7800 HD series card if that helps.

Posts

  • GaslightGaslight Registered User regular
    Have you tried a different DVI cable yet? How about using the HDMI or Display Port inputs instead? Rule out the simplest and cheapest potential fixes first.

    bowen wrote: »
    The bacteria in your poop exist everywhere.
  • MeerkatMeerkat Registered User regular
    edited April 2016
    Yup, I tried another DVI cable and the HDMI, almost the exact same. Also tried different refresh rates with different cables.

    EDIT: I hooked it up to my roommates computer, and tried hooking it up to a Blu Ray player, it's giving the same results with all of them.

    Meerkat on
  • GaslightGaslight Registered User regular
    RMA that shit.

    bowen wrote: »
    The bacteria in your poop exist everywhere.
    DrovekBahamutZEROLD50DonnictonShadowfire
Sign In or Register to comment.