can't access pa forums from linux desktop browser

autono-wally, erotibot300autono-wally, erotibot300 love machineRegistered User regular
So yeah.
On android, the forums work flawlessly.
But on my desktop they don't, no matter which browser. It's over the same wlan, too.
Any suggestions?

kFJhXwE.jpgkFJhXwE.jpg
autono-wally, erotibot300 on

Posts

  • autono-wally, erotibot300autono-wally, erotibot300 love machine Registered User regular
    edited June 2012
    Pinging forums.penny-arcade.com works though.. man
    Edit: but I can't wget the page. OS is Ubuntu 12.04

    autono-wally, erotibot300 on
    kFJhXwE.jpgkFJhXwE.jpg
  • autono-wally, erotibot300autono-wally, erotibot300 love machine Registered User regular
    What the butt? When I mask Opera Linux as Internet Explorer Windows, it works. Anyone else have something similar where the PA forums don't work from Linux?

    kFJhXwE.jpgkFJhXwE.jpg
  • EvilMonkeyEvilMonkey Registered User regular
    What the butt? When I mask Opera Linux as Internet Explorer Windows, it works. Anyone else have something similar where the PA forums don't work from Linux?
    I can't test right now but the forums were working for me yesterday with an Ubuntu/Chrome combo.

    [PSN: SciencePiggy] [Steam]
  • autono-wally, erotibot300autono-wally, erotibot300 love machine Registered User regular
    edited June 2012
    EvilMonkey wrote: »
    What the butt? When I mask Opera Linux as Internet Explorer Windows, it works. Anyone else have something similar where the PA forums don't work from Linux?
    I can't test right now but the forums were working for me yesterday with an Ubuntu/Chrome combo.
    yeah yesterday they worked for me, too.
    edit: and now when I switch back to Opera/Linux it also works.. Probably just a hiccup, but I had this happen once before last week.

    autono-wally, erotibot300 on
    kFJhXwE.jpgkFJhXwE.jpg
  • FalkenFalken Registered User regular
    Neither Bodhi or Arch Linux can post.

    Doesn't matter what browser.

    I'm going to point the finger at bad forum software that sucks.

  • autono-wally, erotibot300autono-wally, erotibot300 love machine Registered User regular
    Falken wrote: »
    Neither Bodhi or Arch Linux can post.

    Doesn't matter what browser.

    I'm going to point the finger at bad forum software that sucks.
    Tried it with a generic browser identifier? I have
    Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 5.1; Trident/5.0; de)
    

    set now and it works

    kFJhXwE.jpgkFJhXwE.jpg
  • FalkenFalken Registered User regular
    That's not the point though.

    The point is that this supposedly amazing forum software goes "ha! Fuck you!" to anyone with an operating system different to the majority.

    That's not how the internet is supposed to work, guys.

  • SeeksSeeks Registered User regular
    Not having any problems here, though it has been slower than average over the past couple of days.

    (Arch X86_64, Firefox 12)

    userbar.jpg
    desura_Userbar.png
Sign In or Register to comment.