Options

Avatars no longer displaying correctly

MrMonroeMrMonroe passed outon the floor nowRegistered User regular
A few hours ago, some avatar icons stopped displaying properly, replaced with a broken image link icon. My own avatar is gone too, now. I have no idea what's letting the remaining ones show up, but it appears to be getting progressively worse, with more and more avatars joining the list of ones that don't display. Perhaps that's just Chrome's cache saving some of them?

@Pharezon says he's been seeing it for a couple days now.

Here's what the "first poster/latest poster" columns look like to me on the bug report forum right now:

ewdF0iW.jpg

Posts

  • Options
    SpoitSpoit *twitch twitch* Registered User regular
    have you tried ctrl F5?

    steam_sig.png
  • Options
    AldoAldo Hippo Hooray Registered User regular
    You're not alone in this http://forums.penny-arcade.com/discussion/171062/avatars-not-displaying-in-ie-9#latest

    Strangely enough the avatars seem to work now, which is why I came to check in here because I figured that maybe Icy worked his majick.

  • Options
    MrMonroeMrMonroe passed out on the floor nowRegistered User regular
    Spoit wrote: »
    have you tried ctrl F5?

    yes, it does nothing.

    It's changed, though, now the broken links have a really shittily compressed .gif image that says "403 Forbidden This file removed due to violation of ImageShack Terms of Service or by user request", including yours, Spoit.

    Although it appears to be fewer avatars than before, like one fifth of avatars rather than four fifths like it was three days ago.
    Aldo wrote: »
    You're not alone in this http://forums.penny-arcade.com/discussion/171062/avatars-not-displaying-in-ie-9#latest

    Strangely enough the avatars seem to work now, which is why I came to check in here because I figured that maybe Icy worked his majick.

    I use Chrome and it's still happening.

Sign In or Register to comment.