Options

Display craziness

WeretacoWeretaco Cubicle GangsterRegistered User regular
So I've been having an issue for a while where 1 of my displays (connected with DVI) does this:

Edit: linked for size

Edit2:
A better link
https://docs.google.com/file/d/0B7k9xaUb4PzmOW53UzlWMVZ3SGM/edit

Rebooting fixes it, and it doesn't happen on the display that is connected over HDMI.

Bad cable? Driver nonsense? I'm running an AMD 6970 for video.

Unofficial PA IRC chat: #paforums at irc.slashnet.org
Weretaco on

Posts

  • Options
    WeretacoWeretaco Cubicle Gangster Registered User regular
    Also, this was happening when I had a video fullscreened on the other display. If i stop the video and just move windows around I get the same thing but slower.

    Unofficial PA IRC chat: #paforums at irc.slashnet.org
  • Options
    nexuscrawlernexuscrawler Registered User regular
    Could be multiple things

    Unistall and reinstall your display drivers
    Check your cables for bent pins. Try another one if you have it
    If your computer has built in video try that and see if it works better

    More often than not this is indicative of a dying video card or one thats overheating. Have you noticed any correlation between the issue and playing games or running lots of stuff

  • Options
    WeretacoWeretaco Cubicle Gangster Registered User regular
    I think it may have been a bug in the beta ati 14.1 drivers.

    I've done a reinstall of windows since and updated to 14.2 and so far it's gone.

    Unofficial PA IRC chat: #paforums at irc.slashnet.org
Sign In or Register to comment.