Options

Site sticks at March 26th?

toekneebullardtoekneebullard Registered User regular
I'm having a very weird issue. Everytime I visit Penny-Arcade.com, the front page is the post from March 26th. If I click "comic" I guess Uncompromising Vision (not sure what date that was posted.) The next, and new buttons only take me back to the front page, dated March 26th.

I've tried it in Firefox 2, Firefox 3B5, and IE7. Everything gets me the same results. I've cleared my cache and it doesn't change anything. I've asked a friend, and he also only sees the 3/26 post.

What's up?

toekneebullard on

Posts

  • Options
    Just_Bri_ThanksJust_Bri_Thanks Seething with rage from a handbasket.Registered User, ClubPA regular
    edited April 2008
    Are you visiting from a bookmark, or are you typing the address into the nav bar?

    Just_Bri_Thanks on
    ...and when you are done with that; take a folding
    chair to Creation and then suplex the Void.
  • Options
    toekneebullardtoekneebullard Registered User regular
    edited April 2008
    I normally come from the RSS feed, where a comic link will give me the "whoops..." comic, and any other link brings me to March 26th. From there, I always try clicking the main logo on the site to take me to the front page, but still get March 26th. I'll then try typing it in manually, same deal.

    toekneebullard on
  • Options
    jothkijothki Registered User regular
    edited April 2008
    I was going to suggest forcing a refresh, but clearing the cache should already have done that.

    jothki on
  • Options
    Satan.Satan. __BANNED USERS regular
    edited April 2008
    Feed has been working fine for me in Google Reader. It had problems a while ago but they were ironed out AFAIK. jothki's advice is probably best. What feed reader do you use?

    Satan. on
  • Options
    MoggetMogget Registered User new member
    edited April 2008
    Hey people,
    Posting this for a mate of mine. He's having similar trouble loading the site. Everything before a month ago is fine, and Free Waffles is the latest comic he can see. He's cleared his cache, that doesn't change anything. He tried from his iPhone, different OS, different hardware, different everything, Safari, mobile, and he still gets Free Waffles and the blog about EA selling guns.

    I linked him direct links to the new comics and the image urls as well. Both give him an error that says "Clearly something has gone terribly terribly wrong. We're sorry we can't find that file. Tycho is as confused as you are..."

    Anyone have a clue what could be wrong and/or a solution?
    cheers!
    Mog

    Mogget on
  • Options
    MoggetMogget Registered User new member
    edited April 2008
    Chatlog. (me = the mate)

    me: what's wrong with Penny Arcade?
    Mogget: why what's wrong?
    me: no new comic in a month?
    Mogget: what?
    i think the rss feed is broken
    there've been new comics
    exertiones and all!
    me: is my link broken then?
    when I go to penny-arcade.com I get a month old blog that links to a month old comic, and I've gotten that for the last month
    Mogget: http://www.penny-arcade.com/comic/2008/04/23/le-twittre/
    try that
    me: Clearly something has gone terribly terribly wrong. We're sorry we can't find that file. Tycho is as confused as you are...
    Mogget: what?
    that's weird
    me: and if I take out the "le-twittre" bit, then it just bumps me back to penny-arcade.com again, to the same month old comic
    Mogget: clear your cache
    that's a comic from today
    bloody funny too
    made me lol
    [grin]
    me: how do I do that?
    Mogget: um
    do you use firefox?
    me: yes
    Mogget: go to tools
    me: 'clear private data' ?
    Mogget: clear private data
    yeah
    should work
    me: Clearly something has gone terribly terribly wrong. We're sorry we can't find that file. Tycho is as confused as you are...
    Mogget: bah
    me: and if I click 'comic' then I get the FREE WAFFLES comic from last month
    I've been stuck on FREE WAFFLES for a month now
    Mogget: aww
    will try to fix
    me: and the blog about EA selling guns
    Sent at 8:27 AM on Wednesday
    Mogget: http://www.penny-arcade.com/images/2008/20080423.jpg
    does that work?
    me: it's blank
    Mogget: bah
    me: that's today's comic?
    how very odd
    Mogget: yup
    did you change anything with your browser?
    or internet?
    or comp?
    me: I get "FREE WAFFLES" with my iphone
    same thing
    different OS, different hardware, different everything, Safari, mobile, and I still get FREE WAFFLES
    Mogget: weird
    http://www.penny-arcade.com/images/2008/20080416.jpg
    how about that?
    Sent at 8:57 AM on Wednesday
    me: nope
    Mogget: some dude seems to be having a similar problem [grin]
    do you use google reader?
    try using it to access PA
    me: what is google reader?
    Mogget: reader.google.com
    me: I type in the url in 'add subscriptions' ?
    Mogget: yup
    me: "Oops an error has occurred, please try again in a few seconds."
    did that to me 4 times
    Mogget: oh ffs
    if you like, I can rehost the images for you [grin]
    me: A Preview
    Wed, March 26 2008 - 10:49 AM
    by: Tycho
    Its worst tendencies having gone dormant for months, Electronic Arts suddenly drew itself up to its full height and began a fresh round of decapitations. Over the years, we've had to hold interventions like this from time to time for the company. It is in that spirit that we open a dialogue.
    etc
    where do you see that guy talking about having the same problem?
    forum somewhere?
    Mogget: yeah
    PA forum
    I'll post
    me: link me?
    Mogget: one sec
    http://forums.penny-arcade.com/showthread.php?t=55663
    me: Downtime
    Status: Done!
    New IP: 208.81.201.38
    Hi All,
    I'm sure some of you all have noticed that some weird errors and slowness has showed up in the past day or so. I'm going to pull the forums offline and move them into a new datacenter tonight. There will be a few hours that the forums will be offline entirely as I move the forums from Santa Clara to LA.
    We will also be changing IP addresses for the forums, so it might take a little bit for your computer to notice the new forum IP address. If you know how to update your HOSTS file, I'll post the IP address in the downtime message so you can start chatting immediately otherwise it should take 1-8 hours depending on your ISP and luck.
    -Alpha
    Mogget: what;s that from?
    me: that's what I get from your link
    Mogget: wuh
    me: it sounds like whatever domain name server by web browser is referencing might be pointing me to the wrong IP
    doesn't it?
    Mogget: yes, but that's not the link I sent you
    [wince]
    me: I realize that, but the link you sent me would go to the wrong IP if the DNS had bum info about where PA is supposed to be
    AHA!
    yup
    I get to the right thread if I go here:
    http://208.81.201.38/showthread.php?t=55663
    lol
    Mogget: interesting
    what do you get if you enter the ip address?
    me: the PA forums
    not the main site
    Sent at 9:16 AM on Wednesday
    me: rofl, I just registered for their forums and I had to spoof it the same way
    Mogget: lol
    me: and it won't let me log in
    for the same reasons
    can you post a message for me, maybe?
    Mogget: sure
    just signed up meself
    me: just throw this chatlog in there

    PS: his email verification won't work for the same reason.

    Mogget on
  • Options
    Topher587Topher587 Registered User regular
    edited April 2008
    If he's using the iPhone in his house off of his own wifi, presumably the same connection as his PC, it could be an issue with his network home network or maybe his ISP.

    Topher587 on
  • Options
    MoggetMogget Registered User new member
    edited April 2008
    Fixed! Apparently his home ISP hasn't picked up on the IP change. A different ISP had no problems.

    Mogget on
  • Options
    toekneebullardtoekneebullard Registered User regular
    edited April 2008
    I'm still having issues. I haven't posted until now cause, until today, the forum link would take me to a white page, black text, saying something about a server changeover.

    Still having the same issues with the site. Again, I've tried typing in the URL, links from the feed, links via google search...nothing seems to work.

    This truly boggles my mind.

    toekneebullard on
  • Options
    Satan.Satan. __BANNED USERS regular
    edited April 2008
    Did you flush your DNS?

    Satan. on
  • Options
    toekneebullardtoekneebullard Registered User regular
    edited April 2008
    I have not tried that.

    It has started working again...my friend just IMed saying it was working for him to. Not sure what has changed...

    If it happens again, I'll try flushing my DNS.

    toekneebullard on
Sign In or Register to comment.