Club PA 2.0 has arrived! If you'd like to access some extra PA content and help support the forums, check it out at patreon.com/ClubPA
The image size limit has been raised to 1mb! Anything larger than that should be linked to. This is a HARD limit, please do not abuse it.
Our new Indie Games subforum is now open for business in G&T. Go and check it out, you might land a code for a free game. If you're developing an indie game and want to post about it, follow these directions. If you don't, he'll break your legs! Hahaha! Seriously though.
Our rules have been updated and given their own forum. Go and look at them! They are nice, and there may be new ones that you didn't know about! Hooray for rules! Hooray for The System! Hooray for Conforming!

Threads not Marked Read

captainkcaptaink TexasRegistered User regular
When I go into threads, they're not being counted as read and turned back into manila folders from red ones. I noticed this on another board as well. Is this a problem with me or my cookies somehow? I've deleted them once, still happens.

captaink on

Posts

  • SixfortyfiveSixfortyfive Registered User
    edited October 2006
    This happens to me on this forum from time to time as well. Not having any problems with it right now though.

    EDIT: I just got a "No post mode specified" error when entering this reply.

    Sixfortyfive on
    poasting something foolishly foolish.
  • NerissaNerissa Registered User regular
    edited October 2006
    I have this problem all the time on one computer, and not on another. I think I'm running different versions of FireFox on the two (don't remember for sure, but I suspect the one that is working fine is newer), so I figured that was the problem, I just haven't gotten around to updating the older one. I just read what I want and then manually mark the forum read instead.

    Maybe check whether there's a newer version of your browser available?

    Nerissa on
    Personally, I like D&D because I find OCD much more interesting than ADD.
  • stigweardstigweard Registered User regular
    edited October 2006
    This happens to me after firefox has been open more than 4 days give or take. I just close and restart it and everything is fine again.

    stigweard on
Sign In or Register to comment.