As was foretold, we've added advertisements to the forums! If you have questions, or if you encounter any bugs, please visit this thread: https://forums.penny-arcade.com/discussion/240191/forum-advertisement-faq-and-reports-thread/

Twitter posts no longer showing up in Chrome

DarkPrimusDarkPrimus Registered User regular
Currently no tweets are displaying for me, not even tweets from pages I saw Twitter posts on previously. This started happening... not sure exactly, but earlier today all tweets were displaying properly.

EDIT: Now they are displaying, but they were not for a good 15 minutes. *shrug*

usnTyq4.jpg
Gamertag: PrimusD | Rock Band DLC | GW:OttW - arrcd | WLD - Thortar
DarkPrimus on

Posts

  • AthenorAthenor Battle Hardened Optimist The Skies of HiigaraRegistered User regular
    edited July 2016
    They have disappeared for me. They keep coming and going.

    Version 49.0.2623.112 m

    Edit: Appears to be working in Microsoft Edge.
    25.10586.0.0

    Athenor on
    He/Him | "A boat is always safest in the harbor, but that’s not why we build boats." | "If you run, you gain one. If you move forward, you gain two." - Suletta Mercury, G-Witch
  • T-boltT-bolt Registered User regular
    It's not just Chrome, not seeing them in Firefox here

    JaysonFourSpoitKnight_
  • SpoitSpoit *twitch twitch* Registered User regular
    From the wierd spacing, I don't think it's working on mobile safari either. Can someone put a tweet here to check it?

    steam_sig.png
  • emp123emp123 Registered User regular
    edited July 2016
    Tweets are gone for me too, they were working yesterday. Mobile Chrome v 51.0.2704.81.

    Oddly the posts leave a gap like they're trying to embed the tweet as opposed to just keeping the link.


    Edit: Aaaand they're working again. Weird.

    emp123 on
  • SteevLSteevL What can I do for you? Registered User regular
    This happened for me last night too, then it came back. And it was working fine this morning until just a few minutes ago. I tested it both in Chrome and Firefox.

  • LaOsLaOs SaskatoonRegistered User regular
    Today, in Firefox, I'm experiencing embedded tweets not appearing, but the space is there for one (like, one line break, not just a big blank square where the tweet would be).

  • BahamutZEROBahamutZERO Registered User regular
    edited July 2016
    I wasn't having issues last night but today I am noticing missing tweets in desktop firefox

    BahamutZERO on
    BahamutZERO.gif
  • emp123emp123 Registered User regular
    Oddly I can tweets appear properly embedded in desktop Chrome, but not mobile Chrome.

  • CambiataCambiata Commander Shepard The likes of which even GAWD has never seenRegistered User regular
    What I'm getting is random - sometimes the tweets work, sometimes they don't. usually just a reload of a page will give me the missing tweets, but sometimes not. This is on both mobile and desktop chrome.

    djmitchellaSpoit
  • McKidMcKid Registered User regular
    Cambiata wrote: »
    What I'm getting is random - sometimes the tweets work, sometimes they don't. usually just a reload of a page will give me the missing tweets, but sometimes not. This is on both mobile and desktop chrome.

    I've also seen this behavior on desktop Safari

  • BahamutZEROBahamutZERO Registered User regular
    they're displaying properly again for me on desktop firefox right now

    BahamutZERO.gif
  • LaOsLaOs SaskatoonRegistered User regular
    Yeah, I'm seeing them properly now (Firefox on my desktop).

Sign In or Register to comment.